2012 m. rugpjūčio 26 d., sekmadienis

USA.Last days in Cape Cod

Siandien buvo paskutine diena, siaip paskutines dienos ziauriai letai ejo... bet pacia paskutine diena paskutiniam kambary gavau 25 dolerius arbatos, o antram darbe paleido valanda su puse anksciau namo, nes nebuvo jau klientu visiskai, kaip ir savaite pries tai.. (sorry uz pasikartojanti zodi "paskutinis" su visom kitom linksnuotem...)

Kai pagalvoji, na gal ir greit prabego dienos, bet siaip ne.. Viena vasaru, kai norisi laika prasukti i prieki... Pirma kazkaip nezinojau kuris darbas labiau patinka, ar viesbuty ar parduotuvej, gal atrode kad parduotuvej, neprakaituoji, gali pasidazyt, pasikvepint, neturi skubet, bet pacioj pabaigoj nebegalejau parduotuvej jau isbut, 7 valandas pasirodo vienas kitas klientas, turi tik vaiksciot aplink ir apsimetinet kad dirbti, be to kolektyvas susiskirste i kelias dalis, intrigos prasidejo, ko as nekenciu ir vengiu, tai deciau dideli pliusa viesbuciui, nes nors kazka darai ir skubi nei nedarai nieeeko..


Ryt paskutine diena Cape Cod'e zadam i banka nuvaryt, kosmetikos prisipirkt, dviracius gal atgal nuvaryt, susikraut lagaminus ir 20.30 autobusas i Bostona is Hyanio. Nakti reiks praleist oro uoste, nes skrydis tik 05. 40  dar su persedimu Vasingtone, is vis skrydis apie 8 val truks, 10 ryto busim Las Vegase , laiko juosta atsiims 3 valandos, atgal prisides tiek pat, jau uzsirezervavom viesbuti Luxur (egiptieiskoj piramidej) uz 42 dolerius plius mokesciai 16 ;)

Iki kito susirasymo, aciu kad skaitote!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą