2012 m. rugpjūčio 20 d., pirmadienis

USA.ICEO, maistas ir siaip patirtis

Nuotaika jau visai nekokia, laukiu nesulaukiu pabaigos..liko tik savaite! Siandien planavom varyt prasiblaskyt po pirmo darbo kur nors, bet uzmigom ir atsikelem laabai velai, tad nieko nesigavo.

Dar papasakosiu apie ICEO politika su antru darbu: Zodziu, per pirma monthly report parasiau,kad turiu antra darba, apie ji parasiau viska ir t.t Dar pries tai ICEO duomenu bazej uzpildziau ta specialia antro darbo 'section', nieko neatrase.. Na ir kagi, parasiau vel antram monthly report visiskai ta pati apie antra darba, cia kelios dienos pries, tai atrase kad negaliu dirbt, juk jie ne 'approvino', turiu kuo greiciau pateikt dokumentus ir t.t. Nors man liko dirbt tik savaite... Nu jau virs visko, sunervino, su kaimynais kalbejom tai sake,kad jiem ICEO jau du menesius 'approvina' ta antra darba, nors jie jau pakeite antra darba... Tokia nesamone, patarimas ateiciai- nerasykit geriau nieko apie ta antra darba, dabar tik pakeliaut liko tai baisu,kad namo neissiustu nezinia del ko. Nes patys nesuprantam kodel ICEO ta zinot turi, matyt jei kiltu problemu ir apgautu ta darboviete, bet siaip pajamu mokesciu susigrazinimui ir kitiem dalykam, su jais ICEO neturi nieko bendro. Tad dabar ziuresim kaip bus, nes kaimynes del to antro darbo ICEO ziauriai atakuoja, PLC jau net rase,kad greiciau susitvarkytu viska arba tures isvykt, tikrai nesamone kazkokia, geriau nieko nepranesinekit ir gyvensit ramia galva, ka ir daro kai kurie ;)

Ir siaip cia su lietuviais pasikalbam, tai sorry kad pasirodysiu negatyvi, nes kiti blogai tik ir giria ta Amerika, sia patirti ir t.t... bet kolkas tai kiek kalbejom niekas cia nenoretu grizt vel, i ta pacia rutina, arba laaabai tektu viska persvarstyti pries, nes jei tiesiog nori uzsidirbt pinigu tai geriau i Anglija ar Norvegija vaziuot, o dabar kai pacias ispudingiausias vietas zadam aplankyt tai nelabai ir yra ko grizti...Visai nesvarbu ar sitiek dirbi Amerikoj ar Lietuvoj ar dar kazkur, ta pati rutina, nesvarbu kur esi, taip,kad... Laukiu keliones! Po kurios gal jau ir kalbesiu kitaaaip... :)

Man is vis visas Cape Cod'as didelis kaimas, Vilniuj, Kaune simtai naujesniu ir modernesniu pastatu nei Hayany, didziausias prekybos centras uzsidaro 21 valanda, Sekmadieni 18.30,  alkoholio parduotuves dar dirba iki 23, Sekmadieni velgi iki 19val, o siaip jei atsikeldavom apie 18 valanda po pirmo darbo kai i antra nereikedavo tai jau is vis nera ka veikt, nes 21 val gyvenimas cia pasibaigia, nebent lieka vietiniai pasisedejimai.

Pradedant kita tema,  cia kazkada nusprendem sveikiau maitintis, kadangi gyvenam visa vasara be virtuves, tai kai manes koleges paklausia ka jus valgot labai sunku atsakyt, arba sumustinius arba daugiausia surio lazdeles, krabu lazdeles, duonos lazdeles su paperoni ir kazkiek vaisiu, ana savaite is vis matyt kiekviena diena po sumustini suvalgiau, tai sia jau prisipirkom sausu pusryciu su pienu ir graikiskas salotas, tai sian dirbdama viesbuty galvojau nualpsiu kai silpna buvo, ta viena sumustini nesveika suvalgai per diena ir visai dienai sotu, o vakar gal 4 dubenelius sausu pusryciu suvalgiau tai kita diena ziauriai silpna buvo ;D Kazkaip reik atprast nuo sumustiniu nes kelionej vis tiek nemazai masinoj praleisim, organizmas turbut nesupras kur dingo fizinis kruvis ;D Bet siaip svoris nukrito kazkiek tikrai, nes ta nesveika maista viena kart dienoj issportuoji trigubai taip bent atrodo. ;)

Tai tiek, tikiuosi kitas irasas jau bus po kelioniu ir ispudziu ir daug pozityvesnis bei optimiskesnis ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą